Prima tura de recunoastere pentru Campania Umanitara din Decembrie 2019 s-a incheiat!

Ca de fiecare data venim tristi din orice astfel de drumetie de recunoastere, pentru ca ne dorim in adancul sufletului nostru atunci cand pornim la drum, sa nu gasim atat de multa suferinta, insa din pacate ne intoarcem cu liste lungi, pline de nume, si pline de povesti tulburatoare.

Cu siguranta nu le vom putea schimba viata, chiar daca ne dorim mult sa avem puterea sa facem asta, insa chiar si asa ne punem in plan sa le aducem o urma de speranta si un zambet pe buze.

De aceasta data va fi vorba de aproape 20 de familii (Aprox. 100 de persoane) din Tara Beiusului, zona Dumbravita de Codru, familii care traiesc in catune izolate si care au diferite suferinte.

Pe parcursul saptamanilor ce vor urma, vom face un mic rezumat, pentru voi, despre fiecare familie, pentru a le intelege pe deplin nevoile si pentru a putea actiona in consecinta!

De azi, dam drumul oficial la colectarea de fonduri pentru Campania Umanitara din Decembrie 2019, o actiune umanitara aflata la a 6-a editie!

Se vor colecta doar alimente neperisabile sau sume de bani din care vom achizitiona pentru fiecare familie separat cele necesare in functie de nevoile acestora.

Cont Bancar deschis pentru Campania Umanitara West Alpine Off Road din Decembrie 2019 – RO12INGB0000999902315600 – ING BANK.

Va invitam sa vizualizati cateva dintre cele surprinse in acest weekend!