In urma unui apel la 112 al unui cetatean din localitatea Borsa (Maramures), domiciliat in Italia, anuntand faptul ca s-a ratacit si impotmolit cu masina la peste 2 ore de mers prin padure inspre Strada.Gheorghe Doja din Oradea, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Crisana” a dislocat un efectiv masiv de cautare si localizare a acestuia.

Insa datorita ploilor din ultimele zile, terenul a fost deosebit de moale, astfel ISU „Crisana”, a solicitat ajutorul Diviziei de Salvare al Echipei West Alpine Off Road, care a pus in aplicare imediat protocolul de colaborare incheiat in anul 2015.

La ora 22 echipajele membrilor West Alpine Off Road, formate din Claudiu Buzle, Tinu Seres, Cristi Derda si Doble Cornel, au pornit imediat in cautarea cetateanului ratacit, impreuna cu 2 membri ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Crisana”.

La ora 00:30 acesta a fost localizat si a fost scos in siguranta din terenul noroios de catre echipajele West Alpine Off Road.

Intreaga operatiune s-a incheiat in jurul orei 2 noaptea, astfel Divizia de Salvare West Alpine Off Road bifand un nou succes in cautarea si salvarea unor cetateni aflati in dificultate.

www.WestAlpineOffRoad.ro