Azi, am fost sa localizam oameni greu incercati de viata, in zone greu accesibile, pentru a le putea oferi o mana de ajutor in iarna, cand ne dorim sa organizam o noua Campanie Umanitara.
Desi am vazut cateva casute ce sugerau ce fel de viata duc sufletele din interiorul lor, nu am avut curajul sa intram pentru ca rata incidentei de COVID-19 este prea mare.
Oricat de mult ne-am dori sa facem bine, ne este frica, sa nu cumva sa provocam contrariul, de aceea e posibil chiar sa suspendam Campania Umanitara din iarna.
Ne-am dori mult sa facem bine, sa ajutam, sa ne punem in slujba oamenilor, fiecare membru vine cu sufletul deschis si cu aceasta dorinta, insa pandemia ne incearca greu pe toti si nu ne lasa sa ne organizam binecunoscutele campanii umanitare la care tinem foarte mult.
In ciuda acestui fapt, am incercat totusi sa ne bucuram de scopul iesirii, si in stilul nostru caracteristic, am si vizitat cateva obiective turistice si bineinteles ne-am si luat cele 2 ore de pauza la pranz, in care ne-am delectat cu tot felul de bunatati.
SA SPERAM LA VREMURI MAI BUNE! NOI VOM FI AICI!