CE AVENTURĂ ÎN ACEST WEEKEND pentru echipa West Alpine Off Road !
Orașul Săcueni din Județul Bihor, ne-a oferit în acest weekend o experiență de neuitat! La invitația conducerii orașului, am avut parte de o rețetă perfectă pentru relaxare: apă termală, bucate gustoase presărate cu brânzeturi alese și vinuri de neuitat!
Ne-am început ziua la TERMAL KRE-SPA din Sînnicolau De Munte, Bihor, Romania, o oază de relaxare cu SPA, piscine cu ape termale, masaj, totul îmbinat într-o armonie completă cu natura verde, liniște…O ÎNCANTARE!
Ne-am continuat drumul spre Barta Anett, care conduce în localitatea Cubulcut o tradiție a familiei, transformând laptele văcuțelor ei, în cele mai gustoase brânzeturi, cu combinații alese de tot felul, brânzeturi cu merișoare, cu prune, ghimbir, o multitudine de arome, care mai de care!
După o degustare completă de brânzeturi am intrat în linie dreaptă spre DRUMUL VINULUI, înspre cramele de la baza Castelul Stubenberg din Săcueni, un monument istoric deosebit, unde ne așteptau mai multe crame care ne-au transpus într-o atmosferă aristocrată.
Domahidi Lorand, Lengyel Csaba, Czapp Arpad, Kovacs Lajos, ne-au oferit cele mai bune vinuri, care poartă în spate o tradiție veche și arome pe care greu le poți uita, iar Kokovai Laszlo ne-a pregătit cele mai alese mezeluri, pregătite chiar de el.
Orașul Săcueni, este o EXPERIENȚĂ în sine, și vă încurajam să îi descoperiți voi înșivă secretele! MERITĂ!
Mulțumiri speciale transmitem domnului Porsztner Bela pentru prezentarea acestor zone deosebite, dar și colegului nostru Mihai Dacin, pentru că a facut posibilă această experiență!