START SEZON!

Echipa West Alpine spune START SEZONULUI DE AVENTURA!!!

Odata cu drumetia in natura organizata de catre membrul nostru Adrian Hotupan, impreuna cu bunii sai prieteni, noi putem sa spunem ca dam drumul sezonului de aventura!

Anul acesta vom avea o multime de drumetii off road, drumetii la pas, activitati in natura, rafting, tiroliana, zip-line, bridgejumping, si alte multe surprize, pregatite alaturi de partenerii si prietenii nostri de la Aventura Bihor.

Ne propunem odata cu venirea timpului frumos, sa incepem binecunoscutele noastre drumetii la pas, la care oricine este binevenit, si la care nu e nevoie decat de un ghiozdan in spate, pentru a descoperi creatia Lui Dumnezeu, numita NATURA.

De asemenea, vom face diferite drumetii in cele mai spectaculoase zone, la bordul autovehiculelor noastre de teren din asociatia West Alpine Off Road!

Tot ceea ce putem spune, este ca ne asteapta o perioada superba, plina de activitati, la care va invitam sa ne fiti alaturi!

www.WestAlpineOffRoad.ro

* Multumim pentru imagini, domnisoarei fotograf Flavia Bocşan, caruia ii uram La multi ani cu ocazia zilei de 8 Martie, si de asemenea uram la multi ani, multa sanatate si fericire tuturor doamnelor si domnisoarelor!