20 de autovehicule de teren..50 de eroi dispuși să iși atingă scopul în condiții extreme…gânduri..lacrimi..amintiri și un omagiu! Acesta este rezumatul în cifre a celor 48 de ore petrecute pe vârfurile Munților Apuseni de Divizia de Salvare (Search and Rescue 4×4) a West Alpine Off Road cu ocazia Comemorării a 5 Ani de la Tragicul Accident Aviatic.

Dar mai mult decât niște simple cifre, și așa cum „Brazii nu uită”..nici noi nu vom uita cele întamplate și ne dorim a fi un semnal de alarmă, ca niciodată în această țară astfel de evenimente să nu se mai repete!

E greu de cuprins în cuvinte și cele trăite de noi, darămite de cei care s-au zbătut între viață și moarte în acele locuri. Așadar vă invităm să vizualizați o galerie de imagini ce surprind acele locuri de-o frumusețe rară, însă atât de încărcate de suferință.

„Se face seară, şi e timp să plecăm. Dar nu mult. În barba fiecăruia se-aude „No păi Dumnezeu să-i ierte”. Şi ecoul răspunde. Iertaţi sunt. Dar nu uitaţi.” – (Brazii nu uita – Viata Medicala)

Rămas Bun, Aura! Rămas bun, Adrian!

www.WestAlpineOffRoad.ro – „SEMPER FAMILIA” – 19-20 Ianuarie 2019