In urma unui apel la 112, anuntandau-se disparitia unei persoane de 67 de ani in zona forestiera a localitatii Gepiu, Jud.Bihor, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Crisana” a dislocat un efectiv masiv de cautare si localizare a acestuia.

Datorita ploilor din ultimele zile, terenul a fost deosebit de noroios, astfel ISU „Crisana”, a solicitat ajutorul Diviziei de Salvare al Echipei West Alpine Off Road, care a pus in aplicare imediat protocolul de colaborare incheiat in anul 2015.

In jurul orei 21, doua echipaje ale asociatiei West Alpine Off Road au pornit de urgenta inspre zona de cautare a persoanei disparute.

Un efectiv de aproximativ 50 de persoane, format din Pompieri, Jandarmi, Localnici, etc, au pornit cautarile la pas, iar cele doua echipaje ale asociatiei West Alpine Off Road insotite de un comandament de cautare al ISU Crisana au reusit sa parcurga si sa verifice o zona foarte larga din padurile din imprejurimi.

In jurul orei 1, dupa 4 ore de cautari intense, familia persoanei disparute ne-a anuntat ca acesta este teafar si a fost gasit in Oradea, astfel intreaga operatiune sfarsindu-se cu un final fericit!

www.WestAlpineOffRoad.ro