46 de autovehicule de teren..130 de participanți..și aproape 200 de suflete pentru care sărbătorile vor fi mai frumoase datorită VOUĂ, celor care v-ați implicat și ați dăruit, în cea de a 6-a Campanie Umanitară Off Road!

Pentru unii, cele de mai sus, sunt niște simple cifre, pentru noi însă, cei care am încercat să privim în sufletul oamenilor greu încercați din vârfurile munților, dar și a celor 50 de copii dintr-un centru de zi de langă orașul Oradea, este continuarea unui vis frumos, un vis comun, care ne oferă entuziasm și bucurie, datorită faptului că tot mai mulți oameni ni s-au alăturat în acest an pentru a dărui!

De asemenea, suntem onorați că munca membrilor West Alpine Off Road a fost recunoscută la un nivel extrem de important, fiind premiată cu titlul PROIECTUL ANULUI 2019 din cadrul Galei Comunității Bihorene, organizată de către Fundația Comunitară Oradea.

Mulțumiri speciale adresăm membrilor West Alpine Off Road, colaboratorilor de la Aventura Bihor, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” prin pompierii Nicu Igas și Andrei Pantea, colegilor și prietenilor noștri din UNGARIA și din orașele ARAD, TIMIȘOARA, CLUJ-NAPOCA și ZALĂU, care s-au implicat activ și care au străbătut atât de mulți kilometri doar pentru a ne fi alături și a ajuta, cât și sponsorilor noștri principali din acest an, TOYA CURIER, DMS CAR SRL, Omega Door Arad, Tdr Gabriel Trans, Bora Medical, Cidan Service, We Velvet, Scolii „Dimitrie Cantemir” Oradea, familiei Moga pentru cele peste 2000 de sarmale pregatite, și zecilor de persoane fizice care au donat!

Totodată, în acest an, în premieră s-au pregătit și colete medicale de bază pentru fiecare familie, iar ajutorul de consiliere și pregătire a coletelor optime ne-a fost oferit de către Asistent Radu Gavra.

Imagini de poveste oferite de fotografa noastră oficială din acest sezon, LARISA BIRTA, care a surprins excepțional cele întamplate!

De asemenea mulțumim echipei MOTIONSIGHT pentru imaginile spectaculoase surprinse din dronă, dar și pentru faptul că promit să revină cu un Video-DOCUMENTAR de excepție!

*** Foto extra credit – Motionsight, BLK Media, Lazar Constantin.
(Urmează în curând un nou album din cadrul campaniei umanitare – „Clipe petrecute în echipă”)

www.WestAlpineOffRoad.ro
www.AventuraBihor.ro
www.LarisaBirta.com
www.MotionSight.video