16 ore..28 de autovehicule de teren..90 de participanți..și 120 de suflete pentru care sărbătorile vor fi mai luminoase datorită VOUĂ..celor care v-ați implicat și ați dăruit în Campania Umanitară de Iarnă, ediția a 4-a!

Pentru unii, cele de sus, sunt niște simple cifre, pentru noi însă, cei care am privit în ochii acelor oameni din vârfurile munților, este începutul unui nou vis frumos, un vis comun, care ne oferă speranță că împreună cu voi vom putea oferi și mai mult de acum încolo!

Amelia Earhart spunea că „Un simplu act de bunătate ne răspândeşte rădăcinile în toate direcţiile, iar aceste rădăcini prind viaţă şi dau naştere la noi copaci”. Sperăm ca aceste campanii umanitare să de-a naștere la noi radacini de bunătate între semeni, pentru că prima şi cea mai înaltă lege trebuie să fie iubirea omului faţă de om.

AȚI FOST EXTRAORDINARI și în premieră anunțăm pentru 2019, Campania Umanitară de Paște, ediția cu numărul 1!

Mulțumiri speciale membrilor West Alpine Off Road, colaboratorilor de la Aventura Bihor, colegilor din orașele Debrecen, Arad, Timișoara(Proiectul caritabil #ShoeBox), care s-au implicat activ, cât și sponsorilor noștri principali, Dafero SRL, Corso Broker & Imobiliare, Seranzo Concept, Atelier Dan Condre, Cidan Service, Galexpress SRL, FORD Carbenta Com, VanSof Logistik.

Imagini de poveste oferite de Emotions Events Oradea!

*Un alt set de imagini de colectie găsiți și pe pagina Aventura Bihor!

www.WestAlpineOffRoad.ro
www.AventuraBihor.ro