Despre West Alpine:

West Alpine este o asociatie non profit care a fost infiintata la inceputul anului 2014, in judetul Bihor, de catre un grup de oameni entuziasti, fani ai autovehicolelor de teren cu tractiune integrala, cu scopul declarat de a practica si dezvolta un sport care aduce satisfactii deosebite, insa in acelasi timp dincolo de latura spectaculoasa a acestui sport, West Alpine doreste sa isi mentina respectul si dragostea pentru creatia Lui Dumnezeu numita Natura.

West Alpine este un partener de nadejde al institutiilor de stat si ONG-urilor implicate in activitati de salvare de vieti omenesti, avand din anul 2015 si un parteneriat strategic realizat pe regiunea Crisana, cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. West Alpine are scopul de a asista si interveni cu autovehicule de teren pentru facilitarea accesului in zone dificile.

West Alpine, dispune de o divizie de vanzari prin intermediul companiei Global West Alpine SRL avand mai multe magazine online, Shop.WestAlpineOffRoad.ro si WestAlpineOffRoad.Olx.ro prin care ofera o gama extrem de variata de piese si accesorii pentru autovehicule de teren si nu numai. De asemenea dispune si de o divizie mecanica dar si de una de design auto, avand o echipa profesionista, in vederea realizarii oricarui proiect de Off Road pe un autovehicul 4×4.

Contact: office@westalpineoffroad.ro

www.WestAlpineOffRoad.ro

Drumetii-Concursuri

1

Divizia transport

Divizia-de-transport1

Divizia mecanica

43743565_2196002510418548_6594947782228836352_o

Divizia de salvare

COlaj