Despre West Alpine:

West Alpine este o asociatie non profit care a fost infiintata la inceputul anului 2014, in judetul Bihor, de catre un grup de oameni entuziasti, fani ai autovehicolelor de teren cu tractiune integrala, cu scopul declarat de a practica si dezvolta un sport care aduce satisfactii deosebite, insa in acelasi timp dincolo de latura spectaculoasa a acestui sport, West Alpine doreste sa isi mentina respectul si dragostea pentru creatia Lui Dumnezeu numita Natura dar si sa promoveze si sa sprijine sportivii cu performante deosebite in competitiile organizate pe plan intern sau international, indiferent de sportul pe care il practica.

West Alpine realizeaza circuite turistice si trasee montane cu grupuri din strainatate dar si din Romania, fiind o calauza profesionista prin muntii Romaniei in vederea descoperirii frumusetilor naturii dar si promoveaza activitatile de protectie a mediului inconjurator, activitatilor de impadurire, salvare de vieti omenesti si de recuperare a bunurilor acestora in situatiile in care nu este posibil accesul cu alte autovehicule, salvarea si ajutorarea sinistratilor, dar si alte activitati de intrajutorare umana.

De asemenea West Alpine urmareste incheierea de cat mai multe parteneriate cu institutii de stat si ONG-uri implicate in activitati de salvare de vieti omenesti, precum parteneriatul strategic realizat pe regiunea Crisana, cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. West Alpine are scopul de a asista si interveni cu autovehicule de teren pentru facilitarea accesului in zone dificile.

West Alpine, dispune de o divizie de vanzari prin intermediul companiei Global West Alpine SRL avand mai multe magazine online, Shop.WestAlpineOffRoad.ro si WestAlpineOffRoad.Olx.ro prin care ofera o gama extrem de variata de piese si accesorii pentru autovehicule de teren. De asemenea dispune si de o divizie mecanica dar si de una de design auto, avand o echipa profesionista, in vederea realizarii oricarui proiect de Off Road pe un autovehicul 4×4.

West Alpine, organizeaza si tururi turistice pentru persoane care nu detin un autovehicul 4×4, prin zone montane si nu numai, din Romania sau strainatate, cu grupuri organizate, punand la dispozitie microbuse de 20,16 si 8 locuri, dar si autoturisme de 4 locuri + sofer, pentru eventuale trasee sau transferuri de aeroport. Toate acestea pentru o explorare mai buna si mai diversificata a naturii si a peisajelor superbe care ne inconjoara!

Drumetii-Concursuri

1

Divizia transport

Divizia-de-transport1

Divizia mecanica

43743565_2196002510418548_6594947782228836352_o

Divizia de salvare

COlaj