1000 KM, 10 Mașini, 4 zile, peisaje superbe, vreme frumoasă și oameni deosebiți!
Pe scurt, aceasta a fost rețeta de succes a primului nostru pas ca asociație spre Overlanding, spre bucuria de a descoperi noi orizonturi, de a ne bucura de libertatea deplină pe care acest tip de Off Road o oferă, în care scopul final este CĂLĂTORIA ÎN SINE!
De această dată am reușit să parcurgem 1000 km în foarte mare măsură OFF ROAD, până la DUNĂRE și să punctăm câteva dintre cele mai importante obiective pe care țara noastră le are în acea zonă, cum ar fi Cazanele Dunării cu peșterile sale, chipul lui Decebal, deosebita porțiune de aproape 100 km pe malul Dunării între Dubova și Moldova Nouă, Cheile Nerei cu superbele sale cascade, Ochiul Beiului și multe alte obiective.
În același timp, nu putem să nu amintim faptul că poate cel mai spectaculos moment surprins de noi a fost apusul soarelui cu vedere la Dunăre de pe unul din cele mai înalte puncte de belvedere, lucru pentru care ținem să mulțumim celor de la Discover Wild Danube, care ne-au ajutat să descoperim acest spectacol sublim și care au avut grijă să ne arate cele mai frumoase locuri din zonă!
Imaginile surprinse nu vor putea relata ce noi am trăit, însă ne bucurăm să le putem împărtăși cu voi și promitem că acesta este doar începtul!
Mulțumim ghizilor noștri, Alexandru Matei, Adrian Marcovici, Tiberiu Okos care au făcut ca această expediție să fie una PERFECTĂ și de asemenea mulțumim domnului Ovidiu Marcovici pentru ospățul vânătoresc și găzduirea în una dintre cele mai frumoase zone!