West Alpine urmareste incheierea de cat mai multe parteneriate cu institutii de stat si ONG-uri implicate in activitati de salvare de vieti omenesti, precum parteneriatul strategic realizat pe regiunea Crisana, cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. West Alpine are scopul de a asista si interveni cu autovehicule de teren pentru facilitarea accesului in zone dificile.

De asemenea West Alpine promoveaza activitatile de protectie a mediului inconjurator, activitatile de impadurire, salvare de vieti omenesti si de recuperare a bunurilor acestora in situatiile in care nu este posibil accesul cu alte autovehicule, salvarea si ajutorarea sinistratilor, dar si alte activitati de intrajutorare umana.

Cautare cetatean disparut

In urma unui apel la 112, anuntandau-se disparitia unei persoane de 67 de ani in zona forestiera a localitatii Gepiu, Jud.Bihor, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Crisana” a dislocat un efectiv masiv de cautare si localizare a acestuia. Datorita ploilor din ultimele zile, terenul a fost deosebit de noroios, astfel ISU „Crisana”, a solicitat ajutorul…